9
maj 2012
Kategori:

Pladder

Taggar:

Kommentarer:

Inga kommentarer

Fyra punkt noll

Nu får det vara slut på småpillandet! Det kan jag ju fortsätta med sen. Nu ska här lanseras nytt utseende och nytt upplägg på Wepe.nu. Tog ju en ganska rejäl paus från the internets när jag blev med Manda men nu är jag tillbaka i ny skepnad. De som känner mig vet att jag talade osanning i den förra meningen då jag faktiskt inte varit helt inaktiv på nätet då jag ju driver ArnePistol.se, men nu är det här, under mitt andra, mer seriösa (*harkel*) alias ”Wepe” som jag äntrar servrarna.
Vad ska då detta vara bra för kanske en del undrar, och det får ni fortsätta med, för som de flesta bloggar på nätet kommer denna att försvinna i mängden men jag har den inställningen att om man inte finns på the internets så har man lite problem med att existera över huvud taget.
Så, med det sagt så får jag hälsa er välkomna in i min värld av egocentriskhet.
/Martin ”Wepe” Wiedersheim-Paul

 

PS: har bak-postat lite portfölj-material och kommer fylla på det vartefter det dyker upp så håll lite utkik bakåt i historien också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *